7 september 2009

Vilhelmina turen

Go kväll på ji;)

Ja men då tar vi lite bilder från helgen då.

Jag och frida kom fram till vilhelmina vid 17:30, så det var bara att checka in och göra sig klart, för det var folk överallt som man skulle hinna träffa, 4 st som vi gick skola med bodde på hotellet så de träffa vi direkt.

Men sedan gav vi oss i väg på en fest, och där var folk från sthlm, ö-vik,vilhelmina,sollefteå,strömsund och en och annan norsk/svensk.... Ja det var mycket folk i huset på två våningar, jag hann då inte träffa någon för jag "orkade" inte springa runt huset=)


Suddig bild, men de ser ut att ha en rolig diskution=)Ja här såg dom visst lite mer normal ut :P (jimmy och frida)


Therese i svart, och sedan någon slags ö-viksbo =) Jag orka inte lägga ut alla bilder men lite får ni ju se;)

Marcus och christian! Dessa gick jakt och fiske, de var typ i samma skola som oss turisthotellare.


På väg till hotellet, frida och ett gäng sthlmare.
På hotellet på kvällen träffa jag många gamla vänner, bland annat erika från miami och erika från storuman,det var super skoj att träffa dom igen. Shit asså ibland saknar man sina gamla skol kompisar. Ute på hotellets teras stod eldmannen på kvällen.

När man låg i sängen på hotellet så fick man spana in en ren, då kände man att man var i lappland;)


Ja men då var vi redo att fara hem, det var synd att jag inte tog mer kort på hotellet, för det har fått till det väldigt fint och mysigt där med relax avdelning osv osv.


En mys hörna på hotellet, här satt det inte så här lite folk på lördag kvällen ;)Men in denna stund jag tog detta kort hade jag hem längtan=)
Meeen

frida ville fara ut till krontjärn(mitt ute i skogen) för där bor en vän till henne med sina 3 schäfrar. Det var en rolig tur ute i skogen, jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle gå att bo där=)(ha sett huset på blocket förr=)

Ja men det var en trevlig helg, som jag inte kommer att glömma=)
Nu får ni ha en fin vecka, för det ska jag ha
Kjamen från mig till just dig