8 februari 2008

Tack


Vad ha jag gjort för att få så fina kompisar? I dag for jag ner för att träffa E en snabbis, å då fick jag detta fina linne av henne=) det var inte änns på rean så jag har lite ångest att hon köpte det! Men det var helt underbart fint;) TACK snälla du;)
Men ha en trevlig kväll alla glad!!
kjam

7 februari 2008

Skönt med en soft dag

Ja i dag ha vi en slöar dag, ha bara städat,bjudit sotarn på kaffe och varit i Strömsund på en massa affärer och handlat!

JAG lyckades hitta ett par Lee jeans och en tröja=) det hände inte igår att jag handlade kläder på helens!!! Gillar inte att handla där för hela ström har lika dana kläder och det tycker jag är himla tråkigt,plus att jag gillar egentligen inte de märken som finns där heller!! MEN idag så gick det vägen;) på rea till och med !!!


Nä nu ska jag gå ut till barnen igen och njuta av den fina dagen! Älskar soliga vinterdagar;)


6 februari 2008

Hallå

God morgon!Tände några ljus till morgonen och tänkte på min kära släkting som ska begravas på lördag=( !!!Från de ena till de andra. Tänkte blogga om de två rummen jag tapetserat i Vilhelmina men det hade inte torkat till sig innan jag åkte i går så det blev inte några fina bilder!

Den här svarta fond tapeten ska sitta i rummet på bilden nedanför! Ni kanske kan tänka att det blir mörkt? Men nej då, det är en stor vit mur i rummet och det är två gigantiska fönster så det blir super bra=) jag har själv valt ut det*fniss* Nästa vecka kommer en bild på hela rummet;)
Och de här blåa rummet är ett sovrum som ni ser, det är även där en fondvägg men den hade inte torkat till sig så det såg för....... ut;)

Nä nu ska jag ta och STOR städa!!!!
Sen ska vi bort till grannarna och få oss lite fika kanske?! Så jag hoppas du ha laddat pannan M ;)
Ha det så himla bra gott folk!