18 april 2009

besök

Hejsan där ute
hoppas ni mår fint?

Här börja det tina bort mer och mer, vägarna e bar=( tyvär. Men man får väl se det positivt på något vis. Sommaren kommer ju;)
Här är lill tjejen ute och testar sommarskorna med råttan
I går fick vi besök av frida och fridolf, åååå så söt han var, mycket liten=)


Tror han gillade rottisen.

Men björnen nico fick ha koppel,för nico fattar inte hur STOR han e, han e lite för busig, 1 åringen. Man ville ju inte skrämma lilla fridolf. För han var verkligen liten=)Ja jag har inte så mycket att skriva om, jag bara liksom jobbar och flyter med nu =)
Ha det gott där ute!!!!!
kläm

14 april 2009

Ja men då var påskledigheten snart slut

HEJSAN
Ja men då e påsken över=) de har ju varit underbart väder så man ska banne mig inte klaga;)
me like<3


Vi har varit både i stugan och hemma.

vi tog och rökte en firre i röken och det blir banne mig super gött;)
Som vanlig så e ju jyckarna med och roa sig oxå;)När man är borta i stugan så är man utan el och vatten så då är det till att göra upp eld om man vill ha sig lite fika;) men de e mysigt.På torsdagen var det inte så lovande väder att vara ute, men inte ville vi sitta inne för de, nä du. vi var ute och pimpla lite i de blöta föret;)"råttan" gillar bollar och det gör enigma oxå så barnen hade fullt upp och kasta boll.


Här hade "råttan" de lite svårt att ta sig upp,medans enigma flög upp direkt, jag tyckte det såg så gulligt ut för det såg ut som enigma prata med han, hur han skulle göra för att komma upp.

I söndags så tog jag och for upp till vilhelmina och hälsa på lite folk, och när jag skulle köra hem sen på kvällen så spöregna det=( lite långtråkigt att köra på kvällen i regnet,men det gick ju.

I dag är min sista lediga dag, och den har jag och lill tjejen roat oss med att fara till vetrinären så hundarna fått sin spruta,sen har vi bara varit ute i solen och stökat på=)
Så i morgon väntar jobbet igen.
Nu får ni ha en fin vecka, har er påsk varit bra?
kjamen