10 maj 2008

Vilken underbar dag

Vilken underbar helg=) Eller vad säger ni?
I går efter jobbet så började jag tvätta bilen,polerade med maskin och la på hetvax,den var ju rätt skabbig av asfalt=( men inte nu;) nu är det bara pytte lite kvar men det får bli en annan gång för det tog ju tre och en halv timme att polera*suck* Tur jag har min goda vän Erika som hjälper mig med råd;) Tack snälla du!!Sen måste jag ju tacka Veronica som kom hit på kvällen för att få en kopp kaffe men som istället fick hjälpa till med poleringen! Tack du e för snäll!Hade ju tagit mycket längre tid om inte du hjälpte till.
Sen på kvällen låg jag som en dö sik,har varit febrig i två dagar*urk* men i morse så pilla man i sig lite ipren och gick ut i solen och börja städa inuti bilen,sen blev det lunch ute i det vackra vädret och efter det for familjen och titta efter dom två björnarna som håller till runt våran by,men vi såg inget=( SEN blev det loppis på linneagården,där hittade vi en fondue set och lite mer fina saker=)
Sen till bilden=) vi grillade ju och det finns ju inget bättre än en god sallad m vinigrett till grillat,eller till all mat.
Blev en vinigrett på grunden,sen vitlök och lite örter,Jami!

3 nr av polarhunden kom i fredags, gissa vems tik som stod med? Med helt gröna höfter och armbågar*fniss* Nästa nr syns väl ögonlysningen!
Jag älskar verkligen polarhundar,men mest Malamuter,de andra raserna kan bli så sönderavlade.Men malamuterna har sett fin ut sedan cirka 93 och det är så härligt att inte så många orkar hålla på med malamuter,det är ju ingen första hund man köper då dom är speciella!
Min kennel startade 1987-07-27 av min Mor. Sen för några år sedan tog jag över och driver namnet vidare!Moonlover´s

Nä nu önskar jag er alla en fin helg! Jag ska gå ut och träna lite med mina hundar medans gubben står på vedbacken;)
Kram på er

6 maj 2008

Liten beställning

Jag känner att jag inte riktigt haft tid med bloggandet på slutet,det har varit så mycket med 30års kalaset och sen är det ju dags för ÅRETS första utställning på polarhundarna i junsele den 18/5 så det har varit lite träning osv=) Det är ju mycket jobb med att ha kennel men det är verkligen värt allt!!
Jag tog och gjorde mig en beställning på E.M hemsida oxå=)
Dessa ska stå på bron med några fina blommor i!!


Den här tyckte jag var väldigt fin och rolig! Kommer passa bra i köket.
Jag får be om ursäkt för jag har verkligen inte hängt med alla bloggar och hoppas det blir ändring snart!
Ha det så bra allihopa
Kram på er