21 maj 2008

Mycket roligt i dag=)

I dag hände mycket roligt sen jag sluta jobbet=) eller nja asså jo=) spackla Tezz tak var väl si så där men jag fick ju träffa henne en stund=)Synd att det var så lite att spackla;) hihi!! Men sen hämta jag ut paket med "kläder" och sen när jag kom hem så stod ett paket på bron från Englamaria=)

Det var lite fina saker inför sommaren! Men det här hjärtat har jag beställt för att lägga på min mors grav på söndag=) Hon skulle ha fyllt 48år i år.
Tiden går så himla fort!!
Ha en jätte fin kväll.
kjam kjam

19 maj 2008

Mh test=Mental beskrivning


Mycke hundar nu va*fniss*
Jo det är mycket roligt nu med dom,fick ett mess av Mia att hon hade en plats åt mig på mh test i härnösand på lördag förmiddag=) ,men det är 50års kalas för min far samma dag så det kommer bli tajt med tanke på att det är en bra bit att åka till härnösand oxå.Men göbben min ska köra så slipper jag vimsa runt där själv.
Jag har ju släkt där och har praktiserat på first hotell där,men köra bil*what* nä det vill jag inte;)
Ska bli spännande och se hur hunden reagerar på allt!!
Nä nu ska jag dra mig till soffan och gosa ner mig med min sjukling!!
Kram från mig till dig
Och tack ni som skriver så fina och snälla kommentarer,det är så roligt att läsa och få!
Det är så många som är in som inte vågar skriva ett ord=(

18 maj 2008

avklarat
Hallå
Idag hade vi tur med vädret och vi fick jätte bra kritik,(skit bra domare)Trodde inte jag skulle få så bra bedömning som jag fick,vi gick inte vidare men är super glad ändå!
Nu är det 2 utställningar i aug som vi ska på och då blir det andra bullar;)
Måste passa på att tacka Frida och co för trevligt sällskap i dag, och alla vänner jag fått så fina sms av i dag som har önskat oss lycka till osv! Ni är så underbara som tänker på oss=)
Vad skulle man göra utan så många fina vänner?
Ni är bäst!
Träffade även på en kille med sambo från jobbet(huvudkontoret) som var där på sin första utställning och han sa att nu fick man ju blodad tand för detta=) Å det får man när man väl börjar=) I aug så har jag 3st att ställa,roligt. Sen ska ev jag och Frida försöka ta oss ner till den stora utställningen i sthlm i år! Men inget är helt bestämt ännu,men så roligt om vi tar oss i väg! Nu har jag ju en hundförare oxå;)
Nä nu ska jag bege mig ut och träna lite sök med rottisen,han e lite sur som fick vara hemma i dag;)
Ha en fin vecka allihopa.
kram på er!!( Måste Bara säga att tur man inte har siberian husky längre för gisses så dom ser ut nu mera)