17 maj 2012

Hejsan
Tiden rinner i väg som vanligt,jag har tappat detta med bloggandet på denna sida,:/ Förr var jag flitig och titta in till er alla men nu har jag totalt kommit i från de. Men 2 bloggar följer jag någon gång per månad iaf =) Linneagården och min kära norska bloggerska =)Många som bloggar gör de med omsorg och helst dom som bloggar om inredning/natur osv. Sådant är skoj att följa och se när dom lägger ner energi på de dom gör. Men dom som skriver om sig själva hit och dit är jag inte ett dugg intresserad utav,men det kanske beror på att man inte bryr sig om hur och vad alla gör.
Men hur som helst så är det snart sommar och för min del känns de si så där. Vintern är min årstid. Men något som jag och kidzen fick följa med på förra sommaren........ 
En tur i svampskogen med en kunnig människa. Det var något som var uppskattat av både mig och kidzen så vi har iaf köpt en svampbok tills i år =) Får se om vi kan ta en sådan tur i höst igen =)
Nu ska jag springa ut.
ha det gott där ute.
Kram från mig.

13 maj 2012

Buffe

 Hejsan hej där ute!!!
I fredags kväll var jag till en kär vän och köpte denna buffe som var perfekt här hemma.Vi har så lite förvarings möjligheter =) Men denna sluka mååånga filmer osv;)
Så en stol med renfäll gör det varmt och gott om rumpan nu framför datorn=)
Kram från mig!!