9 november 2007

Shit va snöJa men nu börja det likna något,mer snö vill vi ha=)!!!! Men det var en del att skotta i morse,å då ska ni veta att vi har en snöröjare som tar bort nästan allt! men hela hundgården ska ju skottas å det tar ju ett tag det oxå.
I går kom våran kära brevbärare in genom dörren med ett stort packet till MIG=) å det var det jag beställt ur www.englamaria.se!! Men jag såg ju ett problem,för jag ville hänga korgarna under tallrikshyllan,men ena korgen var ganska stor,men M såg inget problem i det så det kanske går ändå! Ska på jakt i huset i dag efter fler såna här krokar,dom finns ju lite här och där faktiskt!
Sen fick jag ju min plåtmail,så nu slipper posten ligga på bordet å skräpa;)I kväll är det idol å de ska firas med julmust(jag är kär i julmust) och chips;) mums! Vem åker ut då?hm... jag tyckte rätt person åkte förra fredagen!
äh nu ha jag inge mer att skriva ner;)

kram till alla nära och kära!

8 november 2007

TorsdagHemma dag,fick besök från storriset och sen stannade F kvar så jag passade på att ta en tur med min kära kiwok,så hon fick dra en bit=) Men jag längtar tills skoterlederna är öppen för det är inte roligt att gå efter E45,lastbilar å personbilar dundra förbi varje minut! Det blir inte rätta känslan!

Nä men trevlig torsdag kväll alla glada!