2 september 2010

Händer för mycket nu

Hejsan hej där ute!!
Ja som sagt nu är hösten här och det händer för mycket.

Lill tjejen har fyllt 5 år :P Nu e hon stor jööö.
De är mycke hundträning,jobb,nöjen osv osv....
Förra helgen hade vi åter träff efter gymasiet (10år sedan) Vi var dock inte många som "orkade" komma, men jag kan säga att det var rätt peroner som kom,så det var hur roligt som helst.
Vi planera även in en vinter träff vi fyra som kom, de kommer bli trevligt. Man känner att vissa saknar man mycket sedan man gick ut skolan =( Synd man bor sååå långt i från varandra.
Men då drog jag en INDIAN och for upp på lördag kväll oxå för att träffa min kära vän igen. Och de ångrar jag inte för fem öre :P Grymt. Finns inte ord.

Ja ni som hänger med i min blogg, vet ju att jag gjorde denna tatuering på magen(stjärnorna som symbol för mina syskon och mor som dog. Och liljorna för mina två barn som jag har nu.
Men jag har bestämt mig för att bygga vidare på den:P Och ringde min tatuerare,men så när jag la på=) Kom jag på att jag vill ha liknande liljor och ranka fast runt min gamla tatuering på armen, bygga den till något kvinnligare. Den på magen om den skall byggas vidare blir det namn och blad osv. Den ska vara som den är. För det är minne i den tatueringen. Men den 29:e bär det av mot Östersund igen :P Detta med tatuering har blivit en drog för mig ;) Eller jag ska inte ha flera, jag ska bygga om dom jag har utan symbol.
haha.
Ha det gott där ute.
Kram