26 november 2012

Lite bilder då

 Torsdag morgon begav jag,Greta,Delilah (Yla) och Dimmaq oss till Sulviken för att ha en intensiv kurs i problemhundskonsult. Torsdag morgon började med 2st tentor, klara ena och missa 1.5 poäng på andra provet från godkänt. Men de stod helt stilla, jag gjorde om provet på söndag och klara godkänt med hästlängder så de var skönt. Nu kan jag lägga de åtsidan tills det är dags för stora provet i vår :P 
 Man skryter väl ofta om sina egna valpar hundar, men måste ge dessa så mycket kredd, de sov hela natten utan bus och var så underbara. 
 Ni ser den smala bänken vi satt för så de skulle stanna i hallen på kvällen =) Återkommer till den....
 Delilah ha blivit så himla fin, och så många som bara skryter om hennes utseende =) Ska bli skoj att följa henne.
 Ja då går vi tillbaks till bänken ;) Dimmaq har inga problem med balansen iaf eller modet.... Dessa två hoppade upp och gick över vedhögen idag (stockar) så orädda och så duktiga för att vara så små!!!
Jag kanske har gjort rätt som uppfödare iaf fall:P 
 Här ligger alla och sover i stugan i sulviken på en eftermiddags tupplur.
 Idag kom papperet från skk.... Nu är de helt säkert att jag står som uppfödare på Älvsjö mässan i dec med massa malamuter. Känns lite nervöst då jag vet att det är cirka 7555st hundar anmälda och de räknar med 8000st insläppta =) Ja de känns stort helt enkelt.
 I helgen hade Andrees skidhelg med 20% rabatt på skidutrustning men som sagt jag har suttit i skolbänken från torsdag morgon till söndag kväll så jag missa de, men fick chansen på % idag istället :D Så nu har jag köpt ny utrustning och här ska skateas i vinter ;)
Å en mörkbild från eftermiddagens träning, de e lite tråkigt i mörkret själv, men idag följde lilltjejen med så de kändes skönt. Nu är de bara att tuta på med tråkiga 3 hjulingen tills de kommer mer snö!!!
Det var allt från mig för idag.
kram från oss alla.