6 april 2009

oj vad jag inte är i blogg världen längre

Ett extra inlägg för i kväll=) Bara för att jag e så glad=)
Min kära vän plus hennes mor var hit i kväll, och hade med sig minst 20 tröjor i olika färger/former,klänningar,väskor,sjalar...ojojoj jag finner inga ord, jag fattar inte vad jag gjort för att förtjäna detta..?.... Jag har så fina vänner i dagens läge, jag älskar er så himla mycket, Ni är så fin och snäll allihop. Jag önska jag kunde ger er allt här i världen för så underbar är ni.
<3<3<3<3tack>
Hejsan där ute.
Jag hänger inte med så mycket nu i bloggvärlden,på gott och ont=)


Ja som ni ser så har vi gjort påsk kort,det var ganska roligt och barnen gjorde några oxå så klart;) fast jag ville nog göra upp allt själv innerst inne*fniss*
Nä det var skojigt. Finns mycket sådant roligt på dollar,såg jag=)
Annars så tycker jag vädret är himla obra just nu, men jag har spanat lite och de ser ut (nu) att bli sol till påsk,och det kan ju inte bli bättre,för inte vill jag sitta inne som en mupp under påsken.=)Det är inte jag.
Har inget vettigt att säga i dag;) jag väntar besök i kväll, och jag vet att besöket har en massa kläder till mig=) de blir skojigt, sen blir det tv4 plus, hundcoachen i kväll för fredrik ha besökt gunilla här i strömsund och det kan man ju inte missa;)
Så ha nu en fin vecka och en riktigt fin påsk

kram från mig till dig