1 juli 2011

wiii

Hejsan

Ja ha nästan glömt bort att jag har en blogg :P

Men....

Vi drar väl lite kort och gott om stora drag sedan den 8 juni då =)Jag har börjat plugga till hundinstruktör och efter de blir de hund psykologi =)

Sen ha vi hållit på i stugan och myst på.

Jobba som en dåre,kvällarna går åt till plugga,träna med hundarna och så har jag även börjat styrketräna/jogga själv oxå =)

De e lite nytt för mig, jag har ju alltid fått min träning i jobbet, men nu har jag börjat på privat oxå =) Så 5dagar i veckan håller jag på med styrketräningen. Varför just 5 dagar?

Jo för träna du 3dagar så under håller du bara musklerna, jag vill bygga muskler! Har gått upp 5kg sedan jag börja så de är positivt :P

Så jag håller på med måttband/våg och dagbok nu för att se om det händer något =)

Ja jag vet, jag har blivit galen på riktigt. Men saken är den, jag känner mig mycket mer pigg, och jag behöver det för att orka med allt så står på schemat jämnt!!


Ja lite om kursen då, de hör ju till hundbloggen, men man lär känna nya människor där oxå!! Underbara människor, sådana man känner... fan jag har ju missat något =) De e så roligt med kursen så man är hel taggad hela tiden=)
Ha gjort en tatuering som jag velat ha några år oxå, ja jag vet de skulle va stopp, men nu blev denna av iaf. Bara för att den fanns inräknad sedan många år =)


Ni som känner mig vet vad det står för


Veni vidi vici


Jag kom, jag såg, jag segrade.


Nu sitter den på plats och är nöjd. Fast jag aldrig ville ha en text på kroppen så kändes denna som mig. Den stärker mig!!

ojojoj vad jag skriver =)

I morgon lördag ska jag jobba oxå, börja 05:00 så de blir en tidig kväll i kväll känner jag =)

Så ha det gott där ute.

Och va rädd om det du har!

Kram från mig