5 april 2008

Slaskigt väder

Dagen börja med två klämisar och sallad=) gött
Och när jag satt där och titta ut genom fönstret på fåglarna så var jag ju tvungen att ta en bild, för dom är ju faktiskt rätt fin att titta på! Tur vi är så snäll och ger alla fåglar mat;)
Sen var det bara att ge sig ut på gården och rasta hundar och ungar=) M hade det lite svårt att köra 4hjulingen i detta slaskiga väder, men han kunde sladda mycket.

I dag fick jag höra en god nyhet=) Å vem vet,det kanske slutar med att min Frida flyttar hit=) det hoppas jag;) och önskar henne lycka till med de nya;)
Kjam på er

4 april 2008

Trevlig helg på erHär på kennel Moonlover´s vill vi bara önska er som vanlig en trevlig helg=)


I dag fick jag en gåva från Millan
Och det kunde inte bli bättre för när jag titta in på hennes sida på påsk blev jag så KÄÄÄÄR i hennes påskägg och ett sådant fint fick jag oxå=)

Tack snälla du=)
Tusen kramar från mig

2 april 2008

Stora snöhögar*Mobilbild*

Jag undra när våra gigantiska snöhögar tinar bort, till midsommar kanske;) Nä det går nog fort bara solen börja steka lite mera, det har ju varit en si så där 20+ i solen i två dagar och det har ju tagit på snön faktiskt.

Nä jag måste ut,det blev ett kort inlägg;)

kjam på er

31 mars 2008

Smultronsaft

Cocosröran
När man har kavlat ut degen smöra man degen och sen strö man på florsocker*mycket*,vaniljsocker fint lager och sen cocos så att det blir ett sista täcke! Sen rulla man ihop den som vanligabullar=) Mumsigt;)
Kjam

Hallå gott folk
Lördagen var vi ju på barnkalas och sedan kom Annika med kompis och barn hit och hälsade på en snabbis, men så pass länge att jag fick slänga på dom lite skor och kläder=) Skönt att bli av med lite ibland.
I går så bidde det bullar,baka några med kanel och socker men en plåt blev med cocos, vaniljsocker och florsocker, dom blev riktigt goda=) Smakade den "röran" hos en mycket go släkting och var bara tvungen att göra lika för det var så himla god smak!!
Och medans degen låg under duken så passade jag på att koka smultronsaft!!
Ungarna uppskattade att få nybakta bullar och nykokt saft till efterrätt=)
Ja även vi gillade det;)
I dag fick jag träffa min kära Frida från sollefteå=) Ja det var riktigt roligt,man bara skratta och ha roligt när man är i närheten av henne,lika dant varje gång=) Synd bara att jag gatt fara tillbaks på jobbet så fort=(
Ha en riktigt bra vecka alla glada=)

30 mars 2008

Vart är solen i dag?

I morse då jag gick in på bloggen så blev jag så nyfiken på vad det var för något inne hos Synne=)Å det var ju en utmärkelse!! Det var jätte roligt att läsa det hon skrev om mig=) ömsesidigt säger jag bara!!


Ni kan själv gå in HÄR och titta på hennes fina blogg!!


Men då ska väl jag dela ut 5st oxå men jag kan verkligen inte välja så jag vill ge en till alla som jag brukar gå in och skriva kommentarer till!! För alla ni bloggare är unika på erat sätt, jag gillar er alla!Här kommer en stor bukett med blommor till synne för att du är så rar och snäll. Tack!

Kram på er alla och ha en fin fin söndag,själv ska jag bara softa, vad ska ni göra?!!;)