4 mars 2012

oj vad jag uppdaterar

 Hejsan
Ja jag hinner inte så mycket nu som jag önskar!!!
Jag har jobbat 6dagar denna vecka och så har det rullat på en tid nu, från morgon till sena kvällen =( Men jag ska försöka lugna ner arbetet nu fram över för nu är MARS här :D
I lördags börja jag jobba 05:00 sen var det bara hem ut på skidor 12km och hundarna fick dra lill tjejen på släden. Sen hem och fick stor främande av Svenska kennelklubben som tittar till kennlar(obokat) Vi blev godkända ;) och sen var det ut på släden med nästa liga av hundar sen var man som hel nöjd att fått varit ute denna underbara lördag!! Avsluta kvällen med lite styrketräning oxå!!!
 Idag söndag har jag tagit det lugnt och tittat till min underbara stuga och bara mått gott!!
Till veckan är det sportlov och jag ska försöka ta ledigt någon dag för att bege mig ut till mullnäset och köra lite! Jag har ju varit sjuk nu i två veckor men har inte kunnat varit hemma från jobbet eller pausa hundarna så förkylningen höll i sig lääänge :/ Men nu känner jag mig mycket bättre som tur ä;)
Ja men det blev ju iaf en lite uppdatering här på bloggen, intressant eller inte det vette tusan =)
Men jag känner att det är så mycket annat jag ska hinna med nu,både plugga,jobba, träna och få till allt inför Pimpeltävlingen den 17 mars!! Så jag bloggen ligger lite vilande i mellan åt =)
Kram från mig iaf!!