7 mars 2008

Min sötnos*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Men visst ha jag en söt tiger=)
Äntligen helg!! Det ska bli skönt att få tillbringa lite tid med familjen,jag fattar mig inte på dom som jobbar hela veckan och sen lämnar bort barnen på helgen och roar sig själv, visst kanske det måste hända någon gång, men så lite tid som man får med sina barn när man jobbar hel tid så tycker jag att vuxna människor borde fatta bättre=) Så nu fick jag ur mig det oxå*fniss*
Nu vill jag önska er som tittar in en riktigt fin helg
kjam på er

6 mars 2008

Fick mig ett till glas=)Fick mig ett till glas i förrgår=) man kan ju nästan gissa vilken som hittar sådant=) Nu skulle jag bara vilja ha ett eller två mindre glas=) men men jag har ingen brådis!!

Känner mig lite knasig som sitter här vid den här tiden,men det är så att jag kliver oftast upp lite tidigare och då blir det lätt lite dö tid på morgonen=)

Men ha en underbar dag allihop!!!!

KJAAAM

4 mars 2008

Tallrikshyllan


Oj vad dagarna rinner i väg när man är borta 10 timmar varje dag=( men men;) jag gillar dessa gamla flaskor, dom är fin att se på!! Måste bara spara på mig lite fler tills sommaren kommer då man ska koka saft!! Gick in på Linneagården och hon kommer öppna sin loppis, det ser ut som man kan fynda där=)
Ha en trevlig tisdag kväll
Kram från mig till dig

2 mars 2008

Ja ha då var det söndag igen

GOD MORGON PÅ ER!!!Då var det söndag och sista lediga dagen
I går så fick lill tjejen som hon ville,vi var till H-dal och hämtade hem en svart liten dam som fyller 1år i april! Jag trodde nog aldrig vi skulle äga en katt men så blev det iallafall och våra råttor på gården kanske minskar=) de e bra de=)
I går hade ju skoterklubben fixat grillning och tipsrunda med skoter, det var jätte trevlig trots de dåliga vädret, men vi hade mysigt ändå!!


Ha en underbar söndag! Tack ni som tittar in och lämnar kommentarer, det är jätte roligt att läsa.
Jag gillar verkligen blogspot för alla är så go och glad på denna blogg!