23 april 2008

Måste nog hitta oss en ny sådan


Hallå
Hoppas er vecka varit lika bra som min=)?
Jag köpte ju denna korg på Linneagårdens loppis för att ha tidningar i....
Men det ser ut som vi måste köpa en korg till katten oxå,det duger tydligen inte med vad som helst;) Så M.... Har du fler vill jag köpa.
Till helgen föds nog min Alaskan malamute valp=) Jag har just fått mail av uppfödaren att jag har första tjing så jag kan lova er att det kommer en bild som fort jag valt ut den jag gillar bäst;)
Nä måste dra,jag har massor att planera och göra.;)
kram på er alla
Och tack för alla fina kommentarer!!

20 april 2008

Mysig butik

Go`kväll
Ja men då har man varit nere i sthlm och gjort stan så att säga,jag har sprungit i affärer så att fötterna gjorde så ont=) Men det var det värt;) På vallingatan(bakom drottningatan) ligger denna butik,det var så mysigt där inne,kassan var riktigt gammal,sådan man vevar för att få ut penga lådan och kvitto=) allt var i gammalt stuk! Luktade kryddor i hela affären.
Jag hann klippa mig hos en frisör på drottningatan oxå=) Jag har/hade jätte tjockt hår tidigare men dom har tunnat ur och klippt upp håret så det känns så skönt att få ha lite mindre hår=)
Sen var vi ju tvungen att gå en sväng på biblioteksgatan oxå,men det kändes lite dyrt på den gatan så där bidde det inget!
Köpte lite jordgubbar på hötorget och kläder till mig,sambon och barnen runt sergel/plattan osv!
Å något man saknade hem i från var väl riktigt kokt kaffe=( dessa latte med vanilj osv,ja visst de e gott men inget går upp mot nykokt kaffe hemma=)
Köpte mig en riktigt fin skinjacka, blev en sådan som hela sthlm gick runt i,men jag gilla den ändå;) Den var väl i dyraste laget men å andra sidan så köper jag inte så ofta kläder till mig själv så någon gång får man väl kosta på sig;)
Det var en trevlig tur och jätte fint hotell och trevligt sällskap och SKIT god mat på texas longhorn!!
I går så kom min sambos bror och hans flickvän på besök,det var jätte trevlig! Jag fick då skratta riktigt mycke;) hihi.
I dag fick jag äntligen träffa min Frida och det var lika roligt som vanligt.
Dagens middag
I går tog jag upp en älgstek och banka ut skivorna och la i marinad.
Till det gjorde jag hasselb och hemma gjord sås på peppar rot och skyn från stekekötte=)
Gattare än silla;)Ha en fin vecka nu!!
kram på er alla