14 mars 2008

Hallå och fredag igen=)

Och vad är detta=) jo men vi har ju köpt en gps som alla andra!! Så nu hittar vi till jobbet varje dag=) Och i kväll ska jag färga mitt hår=)
Det var ju ett tag sedan jag skrev och jag har verkligen inte haft lust att skriva eller göra något denna vecka! Vilket inte är så konstigt! Det är fortfarande tomt,om man tittar på kvälls sidan, jag går alltid ut vid åtta nio och ska släppa hundarna så dom får springa av sig all energi, men nu springer inte hundarna längre, dom sitter på bron eller vid mina fötter=( Det var ju min förlorade vän som satte fart på dom!! Men det kanske ger sig efter ett tag*hoppas jag*
I kväll har jag bjudit min vän T och hennes barn på middag=) det var jätte trevligt, hoppas hon stod ut med min vimsighet runt matlagningen i dag*fniss*
Och i morgon ska jag hjälpa till på pimpeltävligen här i byn och sen kommer E hit på kvällen och det ska bli super trevligt det med. Det är så roligt att bjuda hem vänner på middag=) visst?
Sen på söndag ska jag på LOPPIS hos Linneagården
Få se vad man hittar där då=) Vet en sak=)
Men ha så trevlig i helgen nu!!
OCH TUSEN TACK AV ALLA SOM LÄMNADE KOMMENTARER OM MIN FÖRLORADE VÄN!! DET VAR SÅ FINT OCH RART SKRIVIT AV ER ALLA! TACK SÅ HIMLA MYCKET FÖR ATT NI FINNS DÄR UTE=)
KRAM

11 mars 2008

Farväl min vän

I dag är en sån tung dag,jag tog bort denna fina dam som jag fick av ett par för 8år sedan!


Vi har delat så många fina och jobbiga dagar tillsammans,hon har tröstat mig när jag varit ledsen,hon har alltid stått vid min sida i vått som tort! Hon har lärt upp alla mina hundar till lydiga fina hundar,dom som inte gjort som hon har blivit lärd har fått sig en omgång tills dom lärt sig! Det är och har varit en underbar hund,trots våra dunster ibland!!
Å vad jag kommer sakna dig min trogna vän,hoppas du får det bra nu.
Du har redan lämnat ett stort tomrum efter dig!
Så vill jag TACK dom som hjälpt mig i dag så jag inte var tvungen att vara med!!
TACK Veronica för att du fixade med allt!
TACK Therese som for och hämtade henne åt mig och lämnade henne!
TACK Erika som stått ut med mig i dag!
TACK Lasse för hjälpen!
Ni är guld värd i mina ögon!!
TACK

9 mars 2008

Snön faller idag oxå


God morgon på er!!
korgen är köpt på Englamaria
Jag blev ju inte brydd att det snöar i dag med=( jag som trodde vi skulle kunna far ut och mysa något i dag,men det ser inte så ljust ut.
I går så träffade vi våra kära grannar och for på skotercafet här i byn,sen så följde vi med dom hem,men efter en stund var det bara att skynda sig hem för V & E var på väg med skoter från strand hit,Efter en stund så följde jag med dom till skotercafet så dom fick äta lite,själv tog jag bara en kaffe denna gång!!Sen var det bara att vinka farväl till dessa två snygga damer!!
Efter det så drog vi ner på byn och handlade och åt pizza=) men kl blev mycket och det var bara att skynda hem för då var det säng dags för lilla D.
I dag blir det en lugn dag, ska bara träna hundarna,det är det som står på schemat i dag=) å de e ju roligt=)
Ha en riktigt bra söndag och STOR kram från mig;)