13 februari 2008

Hallå gott folk

I går så höll jag på tvätta ihjäl mig på skotern och bilen=( hoppas det blev lite bättre;) sen blev det torskgratäng=) mumsi;) RECEPT?

Shit få se om man kan klura ut vad man la i denna låda nu då!! Men två packet torks,salt,peppar,vitpeppar och aromat(lite lagomt)
Sen är det en farlig röra=) det är en påse smögensås,creme f,tomater och ägg,sen la jag ost skivor uppe på=) låter det konstigt? Nääää det var skit gott,fick till och med beröm av gubben att det var skit gött så det måste ju ha smakat rätt ok då;) Servera med pressad potatis och persilja
Har även bakat några ALLA HJÄRTANS KAKOR;) som jag ska ge till några rara vänner här i strömsund, jag önska jag kunde skicka kakor till Vilhelmina,Åsele,Ekerö,Sollefteå,Storuman,Östersund,Malmö,Göteborg,Umeå och Sundsvall oxå men ni får en JÄTTE STOR KRAM i morgon på mms istället=)
Ha en underbar dag alla glada i morgon och gosa riktigt mycket=)
Kram från mig
GRATTIS EVELINA MIKAELSSON TILL ER SON!!!! JAG LÄNGTAR TILLS VI KAN KOMMA UPP OCH HÄLSA PÅ ER ALLA =)

12 februari 2008

Tisdag

God morgon gott folk! I går var jag ju hem till M och hon har ju jämt ett värmeljus tänt så jag var tvungen att tända mer än ett i går kväll och ha lite mys pys;)

Jag har även gjort en beställt med min goda vän E som ska till Ikea i helgen! Två sådana här Lack skivor som jag kan ställa ljus på senare, jag är ju lite "rädd" för att ha ljus överallt pga barnen,men få man upp dom en bit så kan dom ju inte röra=) verry nice=)


Ha en underbar dag alla glada som tittar in

10 februari 2008

WWW-Vilhelmina winter weekend

Ja i går var jag ut bjuden på tre rätters middag på hotellet i vilhelmina, det var super gott och jag kände mig som en gris för jag fick äta upp annikas förrätt för hon gillade inte laxen, och jag åt även upp hennes efterrätt för hon orka inte den=) Och jag äter ju som en häst jämt så inte hade jag problem att få ner lite extra god mat=) Det var en jätte trevlig kväll,träffa gamla vänner och lyssnade på bra musik;)

Jag gjorde ju klart fond väggen där uppe men det var ju så himla bra gjort av mig så jag glömde digital kameran=( fy på mig, men det kommer bättre bilder någon gång;)

ja så här ser ju fond väggen ut;) fast det syns ju inte när man tar med en telefon kamera på 2mp=(
Det blev jätte bra rummet!!!!!

Å i dag när jag kom hem så hade jag fått 4 tröjer av min svärfar=) det var gulligt. Nä nu ska vi dra oss ner mot "city" men ha en trevlig söndag.


KRAM PÅ ER