3 december 2012

Första advent

 Hejsan
Ja då har de hunnit bli första advent och i år hade jag inte motivation alls till att pynta och baka, eller jag kanske ska säga att tiden inte varit min favvo på slutet heller. 
Men med tvångs tankar stega jag upp kl 8:00 på lördag morgon och satte i gång med pyntningen, det tog bara 6h :/ Tur karln jobbade =)
 Sen på söndag morgon var de dags att försöka hitta motivationen till att baka, å de gick faktiskt bra, synd smöret tog slut annars hade det blivit mer. 
 Men de blev lussebullar och snabbhavre kakor som är så goda. Sen var de dags för besök av Elin med hund och barn. 
 Och så slutar vi med en snöig morgon efter vägen.....
Känns som jag bor i bilen i mitt nya arbete, tur jag har betalt för annars skulle man gå under :P
Jag är inte så road av att köra på isiga vägar men när man ska fara till andra byar som ligger 4-5mil hem i från så är det bara att bita ihop och köra!!
Som pricken över i kör jag ner till sthlm den 14 dec på natten för att vara en helg på Älvsjömässan och med min kära Elinor. Ska bli så roligt.
Jag får äntligen lite egen tid och göra de jag vill =) Ja jag åker ju i väg och pluggar men de känns mer som jobb och tungt då man sitter från 8 till 17-18:00 på kvällen i skolbänken. Då är man rätt död i huvudet på kvällen!!!
Det får vara allt från mig för denna gång. 
Kram kram

1 kommentar:

Linneagården sa...

Känns lite lika här med pyntet & bakningen... Tänk för några år sedan då vi (hann) sitta å surra å fika hos varandra var & varannan dag...De va tider dé!
Vi kanske ses på torsdag kväll ialf?

Plugga lugnt, bästa Ciafia!
Kram från mig