27 november 2014

Träning,kost,energi och fullfart

Hejsan
Ja men det var inte igår jag uppdaterade denna blogg :P
Jag kan säga att jag har haft ett skit år med mycket konstigt i kroppen,de har varit dåliga händelser,för mycket stress som till slut gjort att kroppen sagt i från.
Så vad gör man då om man inte vill va trött och sova bort livet?
Man får helt enkelt bearbeta allt och tänka på vad man gör och lägga in vilodagar som inte fanns alls i mitt liv förut. Ta bort allt negativt som tynger en och börja om.
Så det har jag gjort nu =) Det är en lång process som jag håller på gå igenom nu. Men allt går helt enligt planen. Jag kan fortfarande träna,ta hand om allt som innan, men måste göra det med annan energi.
Har man bara viljan och styrkan går allt mycket bra. Jag har upptäckt flugan som går genom Sverige då alla helt plötsligen "fått Adhd osv" Ja visst den statusen kan jag oxå sätta på mig själv och får lugnade medicin som gör att man lugnas ner. Sen säga till alla att jag har adhd add och skyller på mitt dåliga beteende pga av det =) haha. Lättsamt istället för att ist ta tag i livet. Jag förstår barn som får medicinen men inte vuxna. 
Ja nog om detta patetiska. 
Själv är jag bara en aktiv människa som gillar att ha många bollar i luften och gör av med energin på rätt sätt nu mera :P 
Kosten är oxå en viktig sak för att må bra. Bra med protein,rätt kolhydrater vitaminer osv så fungerar allt mycket bättre och så klart prickeen över i.... sömn. Detta är något jag jobbar mycket med nu för att få alla pusselbitar att falla på plats. Och sakta men säkert går det framåt med avgiftningen mot stress och för lite egen tid ;)
Nu har jag fått skrivit av mig lite, och har ni funderingar så får ni gärna skriva en rad till mig.
Ha det gott där ute.
Kram från mig!!!

1 kommentar:

Maria sa...

Hej vännen!Många år nu sedan jag bloggade och kikade in till dig.Ja mycket hinner hända under åren som går..har också varit med om en hel del.Kloka ord du skriver,ja man behöver ta pauser i livet och vila och äta bra!

Själv så har jag blivit opererad och fått en ny knäled(knäprotes)
Fått gå med en skena på i 2 månader..men nu är jag fri den och tränar knäet känns så skönt att operationen äntligen blev av,fick vänta i så många år på den!

Ha det så bra vännen!
Stor Kram,Maria1