28 april 2008

Hallå där=)



Oj vad jag har kommit av mig från bloggandet!!

Jag har tusen andra tankar just nu så jag hoppas ni har överseende med detta;) jag håller på att fixar en massa,plus att jag väntar på att min lilla valp ska födas!!

Men jag hoppas ni har det bra där ute? här försvinner snön ganska bra nu när det regnar,så jag hoppas det regnar hela veckan*fniss*

Kram på er alla

7 kommentarer:

Tina sa...

Hej där! Känner igen det där med tidsbristen. Är ju alltid 1000 saker som ska hinnas med på våren, vilket visserligen är roligt också. Spännande med en liten valp =)
Kramiz

H@nn@ sa...

Hej.. Kom in på din sida och fick se den underbara, fin Rottisen!!Riktgt snygg! :D

Hanna

H@nn@ sa...

Hej,han verkar jätte fin din rottis, och att han är inporterad från tyskland gör det ju bara bättre..:D Du ska inte använda honom i avel? Vad är det för valp du väntar då?? Är ju så kul med valpar.. Man blir så glad av att ha dem springades runt bena på en.. :D Vill också skaffa vlap, men har inte riktigt råd och tid för en valp.. :(

Hanna

Unknown sa...

Hej Vännen!Ha det så bra ikväll,käka en korv för mig med..blir nog en hemmakväll för mig.=)Ja så skönt att snön har smält bort så mycket..inte mycket kvar.Du gumman..vilken rolig bild du har högst upp*skrattar*katten blir rädd,hihi.Nu fick du mig glad ikväll,du är för härlig!=DFörstår att du ser fram emot den nya lilla familjemedlemmen,sååå roligt!

Varm Gokram från Maria!

Unknown sa...

Glömde ju ifarten..så fin han är din rottis,sköt om dig nu gumman och ha det riktigt bra!

Kramis Maria

Christina sa...

Har kommit igång igen, brukar aldrig vara så länge mina bloggpauser.

Önskar dig en skön första maj
Kram

Synnøve. sa...

Jag förstår mer än väl. Hinner inte alltid med allt vet du. När kommer den lille till världen?
Hoppas du får den du önskar.
kram Synne :D